Uzkodas
EUR
Sieru izlase ar vīģu džemu un olīvām 5.90
Salāti ar ceptiem tomātiem, mini mocarellas sieru un ciedru riekstiem 6.50
Brieža filejas karpačio ar rukola slātiem un trifeļu eļļu 7.90
Koriandrā un apelsīnos marinēts lasis ar kraukšķīgu kartupeļu rosti un sarkano kaviāru 7.90
Zupas
EUR
Tomātu krēmzupa ar baziliku 4.90
Sutināta liellopa gaļas timbale ar buljonu un griķu nūdelēm 6.90
Pikanta jēra gaļas biezzupa ar rozmarīnu 8.50
Pamatēdieni
EUR
Vistas krūtiņa ar grilētiem sparģeļiem, pastinaku krēmu un vītinātu tomātu pesto 9.50
Laša filejas steiks ar spinātu risoto un safrāna mērci 12.50
Kadiķogās kūpināta pīles krūtiņa ar violeto kartupeļu biezeni un upeņu mērci 13.50
Akmeņasara fileja ar Vidusjūras dārzeņu sautējumu un fritētu mocarellas sieru 15.90
Liellopa filejas steiks ar sviestā ceptiem kartupeļiem 19.90
Dārzeņu rosti ar pastinaku krēmu un zaļo jogurta mērci 6.90
Tagliatelle ar tomātiem, baziliku un Parmezāna sieru 7.50
Saldie ēdieni
EUR
Crème Brûlée 4.90
Rudzu maizes deserts ar smiltsērkšķu mērci 4.90
Marcepāna saldējuma kūka ar balto šokolādi un cidonijām 5.50
Šokolādes un lazdu riekstu tarte 5.50
Jūgendstila ēdienkarte
EUR
Sviestmaizītes ar ķilavām un paipalu olu 3.00
„Matje” siļķes fileja ar ābolu salātiem un marinētām bietēm 5.90
Aukstā zupa ar zaļumiem un liellopa gaļu 5.90
Ķiploku sviestā cepti vīngliemeži 7.50
Rudzu maizē cepta siļķes fileja ar garšaugos sutinātām saknēm 8.50
Asinsdesa ar brūkleņu ievārījumu un fritētiem sīpoliem 8.50
Vērša filejas strogonovs ar baravikām pasniegts ar kraukšķīgu kartupeļu rosti 15.50
Rudzu maizes deserts ar smiltsērkšķu mērci 4.90
ĒDIENKARTE BĒRNIEM
EUR
Buljons ar tītara filejas frikadelēm 2.00
Mini liellopu gaļas burgers ar fritētiem kartupeļu salmiņiem 3.50
Rīvmaizē panētas vistas filejas strēmelītes ar fritētiem kartupeļu salmiņiem 3.50
Pašu gatavota pasta ar Čedara siera mērci 3.00
Plānās pankūkas ar ogu mērcēm un saldējumu 2.50
Augļu salāti ar saldējumu 2.50
Ogu saldējuma kokteilis 2.00
Karstās šokolādes dzēriens ar putukrējumu 2.00